Start nieuw werkjaar 2020-2021

Beste ouders en leden, 

Dit jaar zal de start van onze Chirowerking een beetje anders verlopen. Gezien de coronamaatregelen moeten we onze gekende startdag opdelen in twee aparte namiddagen, zo houden we het veilig voor iedereen. 

Hoe zal dat in z’n werk gaan? 

  • We organiseren op ZONDAG 27 SEPTEMBER een SLOTNAMIDDAG. Elke afdeling speelt nog één keertje samen in de formatie van vorig jaar met de oude leidingsploeg, zo eindigen we het vorige werkjaar in schoonheid. 

(!! Nieuwe leden en de kindjes van het eerste leerjaar zullen dus nog een weekje moeten wachten, maar we beloven jullie dat het het wachten meer dan waard is.)

  • Op ZONDAG 4 OKTOBER gaan we helemaal van start met het nieuwe werkjaar en organiseren we onze STARTDAG! Op deze dag zijn alle kindjes van Lembeke en omstreken welkom, van het eerste leerjaar (6 jaar) tot het zesde middelbaar (18 jaar). Deze namiddag spelen we in de nieuwe afdelingen en leren jullie ook de nieuwe leiding van dit jaar wat beter kennen. Spannend dus! 

En wat met het overgangsspel? 

Ook het overgangsspel zal dit jaar niet verlopen zoals anders gezien de zondagen opgesplitst zijn. We hebben voor jullie wel een leuk alternatief voorzien! In de week van 28 september tot 3 oktober, tussen de twee zondagen, hebben we een spel gemaakt zodat elke afdeling zijn nieuwe leiding al wat meer te weten kan komen. Alle info van dit spel wordt gegeven op zaterdag 26 september. Hou dus zeker onze site, Facebook en Instagram in de gaten!

Alle uitgebreide info over beide zondagen kunnen jullie vinden op onze site (www.komkomerin.be) onder de rubrieken “Slotnamiddag” en “Startdag” en onze Facebookpagina op de evenementen “Slotnamiddag” en “Startdag”.

NOG VRAGEN? 

Meer info: www.komkomerin.be

Mail: chirokomkomerin@gmail.com

Ook bellen kan. De GSM nummers van de leiding zijn te vinden op onze website.

Groepsleiding - Beth: 0470 38 41 05 / Febe: 0494 75 29 17