Startdag

Na twee fantastische kampen is de leiding klaar om opnieuw van start te gaan. Met een nieuwe leidingsploeg en -verdeling staan we al enkele weken te popelen om er terug in te vliegen! Van Pagadder tot Aspi, van 6 jaar tot 18 jaar, iedereen is welkom op de Chiro. We beginnen eraan om 13u30 en sluiten de startdag af om 17u. 

Ben jij ook zo benieuwd naar je nieuwe leiding of wil jij graag de Chiro eens wat beter leren kennen? Wij zien je heel graag op zondag 4 oktober! 

Niet zeker of de Chiro wel iets voor jou is? Kom gerust eens de sfeer opsnuiven! Nieuwe leden mogen 3 keer proberen voor ze zich daadwerkelijk inschrijven.


WAT: STARTDAG

WANNEER:

Zondag 4 oktober 2020, van 13u30 tot 17u.

WIE:

Alle kindjes van Lembeke en omstreken zijn welkom! Van het eerste leerjaar (6 jaar) tot het zesde middelbaar (18 jaar). 

WAAR:

Nieuwstraat 9A, 9971 Lembeke 

WAT MEENEMEN:

1 euro voor een vieruurtje van de Chiro OF een vieruurtje van bij je thuis. 

WAT AANDOEN:

Kledij die vuil mag worden + goed humeur! 

WAT MET BUBBELS? 

We hebben voor elke afdeling/bubbel een aparte plaats voorzien op het terrein. Je gaat dus vanaf je op de Chiro komt, naar het terrein van je afdeling/bubbel, deze zal duidelijk aangeduid zijn en zijn verdeeld volgens het bijgevoegde plannetje (zie onder). Op het terrein zal er steeds iemand van je afdelingsleiding aanwezig zijn om je vol enthousiasme te verwelkomen! 

!! BELANGRIJK VOOR OUDERS:

Het dragen van een mondmasker is VERPLICHT. Gelieve uw mondmasker te dragen als u uw kind komt brengen en ophalen. Brengen en ophalen kan aan de parking vooraan het terrein. Er is een aanmeldingsstand voorzien waar de aanwezigheid van uw kind moet geregistreerd worden. Daar zal er ook afscheid kunnen genomen worden en zal u uw kind terug kunnen ophalen. 

Het is dit jaar niet de bedoeling dat u tot aan de lokalen komt, gezien het terrein apart opgedeeld is voor de verschillende bubbels. We vragen jullie ook dat jullie zoveel mogelijk rekening houden met de regels inzake social distancing, enkel op deze manier kunnen we alles veilig organiseren. 

Wij nemen als leidingsploeg ook onze voorzorgen en zullen een mondmasker dragen voor en na de werking en zullen vooraan het terrein staan aan de parking, dan kan u steeds bij ons terecht met vragen. 

NOG VRAGEN? 

Meer info: www.komkomerin.be

Mail: chirokomkomerin@gmail.com

Ook bellen kan. De GSM nummers van de leiding zijn te vinden op onze website.

Groepsleiding - Beth: 0470 38 41 05 / Febe: 0494 75 29 17