Kalender

Beste ouders en leden, 

Via deze pagina kan u steeds de planning van onze chirozondagen terug vinden. 

!! CORONA-UPDATE !!

VANAF 27 OKTOBER 2020 ZIJN ER NIEUWE MAATREGELEN VOOR HET JEUGDWERK. 

Beste Chirovrienden,

Helaas is er op de recentste veiligheidsraad beslist dat er geen jeugdactiviteiten voor +12 meer mogen doorgaan. Met spijt in ons hart zetten wij de werking voor Rakwi, Tito, Keti en Aspi dus even stop. De desbetreffende leiding denkt alvast na over een online alternatief. 

Wel zullen we vanaf nu elke zondag chiro geven voor de Pagadders en de Speelclub! Deze gaat nog steeds door op ons terrein.  

Verder willen we u vragen dat wanneer uw kind zich niet 100% gezond voelt of wanneer uw kind ziektesymptomen vertoont uw kind niet naar de Chiro te sturen, zelfs wanneer dit op een simpele verkoudheid lijkt. U bent als ouder steeds verantwoordelijk dat u uw kind gezond naar de Chiro laat komen, wij vragen ten zeerste hier rekening mee te houden om eventuele besmettingen te voorkomen. Wij stellen verder alles in het werk om de Chirozondagen veilig te laten verlopen volgens de jeugdwerkmaatregelen. 

BELANGRIJK VOOR OUDERS !! 

Het dragen van een mondmasker is VERPLICHT. Gelieve steeds uw mondmasker te dragen als u uw kind komt brengen en ophalen. Brengen en ophalen kan aan de parking vooraan het terrein. Daar zal er ook afscheid kunnen genomen worden en zal u uw kind terug kunnen ophalen. Het is dit jaar niet de bedoeling dat u tot aan de lokalen komt, gezien het terrein apart opgedeeld is voor de verschillende bubbels. 

We vragen jullie ook dat jullie zoveel mogelijk rekening houden met de regels inzake social distancing. Het is in deze fase uitermate belangrijk om geen groepjes te vormen met andere ouders en zo vlot mogelijk terug te vertrekken, enkel op deze manier kunnen we alles veilig organiseren.

Wij nemen als leidingsploeg ook onze voorzorgen en dragen een mondmasker voor, na en tijdens de werking en zullen na de werking vooraan het terrein staan aan de parking, dan kan u steeds bij ons terecht met vragen. 

Bedankt voor uw begrip.

Onderstaand vinden jullie de kalender voor januari 2021. Gezien de huidige maatregelen voor het jeugdwerk werden verlengd tot 1 maart 2021, is deze kalender wel onder voorbehoud van verdere federale beslissingen. We hopen vanaf 7 maart terug Chiro te mogen organiseren op ons terrein voor al onze leden. 

Tot snel ! 

Kampen 2021:

Pagadder

12 tot en met 17 juli 2021 - Sint-Gillis-Waas

Speelclub, Rakwi, Tito, Keti & Aspi

31 juli tot en met 10 augustus 2021 - Kaulille