Slotnamiddag

We sluiten het vorige jaar in schoonheid af met nog een laatste namiddag spel en amusement in jullie oude afdelingen met de leidingsploeg van vorig jaar ! 


WAT: SLOTNAMIDDAG

WANNEER:

Zondag 27 september 2020, van 13u30 tot 17u.

WIE:

Alle leden die vorig jaar waren ingeschreven. Jullie spelen nog één keertje in jullie oude afdelingen, met jullie leiding van het vorige werkjaar. 

(Nieuwe leden en kindjes van het eerste leerjaar moeten dus nog een weekje wachten) 

WAAR:

Nieuwstraat 9A, 9971 Lembeke.

WAT MEENEMEN:

1 euro voor een vieruurtje van de Chiro OF een vieruurtje van bij je thuis

WAT AANDOEN:

Kledij die vuil mag worden + goed humeur! 

WAT MET BUBBELS? 

We hebben voor elke afdeling/bubbel een aparte plaats voorzien op het terrein. Je gaat dus vanaf je op de Chiro komt, naar het terrein van je afdeling/bubbel, deze zal duidelijk aangeduid zijn en zijn verdeeld volgens het bijgevoegde plannetje (zie onder). Op het terrein zal er steeds iemand van je afdelingsleiding aanwezig zijn om je vol enthousiasme te verwelkomen! 

!! BELANGRIJK VOOR OUDERS:

Het dragen van een mondmasker is VERPLICHT. Gelieve steeds uw mondmasker te dragen als u uw kind komt brengen en ophalen. Brengen en ophalen kan aan de parking vooraan het terrein.  Er is een aanmeldingsstand voorzien waar de aanwezigheid van uw kind moet geregistreerd worden. Daar zal er ook afscheid kunnen genomen worden en zal u uw kind terug kunnen ophalen. Het is dit jaar niet de bedoeling dat u tot aan de lokalen komt, gezien het terrein apart opgedeeld is voor de verschillende bubbels. We vragen jullie ook dat jullie zoveel mogelijk rekening houden met de regels inzake social distancing, enkel op deze manier kunnen we alles veilig organiseren. 

Wij nemen als leidingsploeg ook onze voorzorgen en zullen een mondmasker dragen voor en na de werking en zullen vooraan het terrein staan aan de parking, dan kan u steeds bij ons terecht met vragen. 

NOG VRAGEN? 

Meer info: www.komkomerin.be

Mail: chirokomkomerin@gmail.com

Ook bellen kan. De GSM nummers van de leiding zijn te vinden op onze website.

Groepsleiding - Beth: 0470 38 41 05 / Febe: 0494 75 29 17