Start werkjaar 2020-2021

Beste ouders en leden

Het begin van het nieuwe werkjaar nadert en ongetwijfeld zullen er al heel wat kinderen staan popelen om terug te komen spelen. Daarom starten wij vandaag graag de inschrijvingen voor het nieuwe werkjaar! 

Dit jaar zullen wij niet meer van deur tot deur komen om de kinderen in te schrijven. Wij respecteren de bubbels van elk gezin en willen fysiek contact zoveel mogelijk vermijden. 

Jullie kunnen via deze link naar het menu "Inschrijven werkjaar 2020-2021" jullie kind(eren) inschrijven voor het nieuwe werkjaar. Hierbij vullen jullie alle velden in, er is ook plaats voorzien voor eventuele opmerkingen. Indien er zaken zouden wijzigen in de medische fiche van jullie kind(eren), laat dit dan zeker weten! Jullie krijgen dan een medische fiche toegestuurd via mail.

Niet zeker of de Chiro wel iets voor jou is? Kom gerust eens de sfeer opsnuiven! Nieuwe leden mogen 3 keer proberen voor ze zich daadwerkelijk inschrijven.

Voorlopig zal de startdag plaatsvinden op 27 september. Uiteraard volgen wij de instructies van Chiro Nationaal én de overheid nauw op en wachten wij de maatregelen daaromtrent ook nog af. Hoe die dag er concreet zal uitzien laten wij zeker op tijd weten! 

De komende Chirozondagen worden ook binnenkort gecommuniceerd.

In ieder geval staan wij al te popelen…  Want als je ’t ons vraagt…. CHIRO!

Veel enthousiaste groetjes,

De leidingsploeg