Inschrijven werkjaar 2020-2021

Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Het begin van het nieuwe werkjaar nadert en ongetwijfeld zullen er al heel wat kinderen staan popelen om terug te komen spelen. Daarom starten wij vandaag, woensdag 26 augustus, graag de inschrijvingen voor het nieuwe werkjaar! 

Dit jaar zullen wij niet meer van deur tot deur komen om de kinderen in te schrijven. Wij respecteren de bubbels van elk gezin en willen fysiek contact zoveel mogelijk vermijden. 

Jullie kunnen via dit formulier jullie kind(eren) inschrijven voor het nieuwe werkjaar. Hierbij vullen jullie alle velden in, er is ook plaats voorzien voor eventuele opmerkingen. Indien er zaken zouden wijzigen in de medische fiche van jullie kind(eren), laat dit dan zeker weten! Jullie krijgen dan een medische fiche toegestuurd via mail.

Vervolgens mogen jullie het bedrag (20 euro/kind) overschrijven op het rekeningnummer BE77 7373 1205 8642, met de mededeling "Naam kind(eren) + Afdeling".​ Het inschrijvingsgeld wordt enkel gebruikt voor voor de verzekeringen en voor het inschrijven bij Chiro Nationaal.

Niet zeker of de Chiro wel iets voor jou is? Kom gerust eens de sfeer opsnuiven! Nieuwe leden mogen 3 keer proberen voor ze zich daadwerkelijk inschrijven.

De komende Chirozondagen kan u terug vinden op onze kalender.

Indien u nog vragen heeft kan u altijd onze groepleiding contacteren: 

Beth Trenson: 0470 38 41 05

Febe Engels: 0494 75 29 17

In ieder geval staan wij al te popelen…  Want als je ’t ons vraagt…. CHIRO!

Veel enthousiaste groetjes,

De leidingsploeg

!! ONDERSTAAND FORMULIER IS ENKEL BESCHIKBAAR VIA PC/LAPTOP, NIET OP UW SMARTPHONE