Inschrijven GROOT KAMP 2021

Beste ouders en leden
 

Het GROOT kamp gaat door van 31 juli tot 10 augustus 2021, dan trekken we met de Speelclub, Rakwi's, Tito's, Keti's en Aspi's richting Bocholt-Kaulille. 

Opgelet Keti’s en Aspi’s, jullie vertrekken al een dag vroeger met de fiets (30 juli), deze moet VERPLICHT gekeurd worden op de fietsencontrole van 22 juli 2021. Schrijf dit alvast in jullie agenda! 

Wij starten vandaag, 3 mei, graag met de kampinschrijvingen.

Jullie kunnen via het formulier op de pagina Inschrijven GROOT Kamp 2021 jullie kind(eren) inschrijven. Hierbij vullen jullie alle velden in, er is ook plaats voorzien voor eventuele opmerkingen. Vergeet zeker niet door te geven of foto’s van jullie kind(eren) al dan niet gepubliceerd mogen worden op onze Facebook- en Instagrampagina of USB-stick

Uiteraard volgen wij de instructies van Chiro Nationaal én de overheid nauw op. Van zodra we weten hoe het kamp er concreet zal uitzien (met of zonder bubbels), brengen we jullie op de hoogte! In juli kunnen jullie dan het kampboekje met alle informatie en afspraken voor het groot kamp in jullie brievenbus verwachten. De Keti’s en Aspi’s zullen ook binnenkort een herinneringsmail ontvangen met de datum van de fietsencontrole.

SCHRIJF HIER IN VOOR HET GROOT KAMP 

Met vragen kan u steeds terecht bij de groepsleiding.


Beth: 0470 38 41 05

Febe: 0494 75 29 17

Marie: 0492 76 96 79

Veel enthousiaste groetjes

De leidingsploeg