Inschrijven groot kamp 2021

Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Beste ouders en leden
 

Het GROOT kamp gaat door van 31 juli tot 10 augustus 2021, dan trekken we met de Speelclub, Rakwi's, Tito's, Keti's en Aspi's richting Bocholt-Kaulille.

Opgelet Keti’s en Aspi’s, jullie vertrekken al een dag vroeger met de fiets (30 juli), deze moet VERPLICHT gekeurd worden op de fietsencontrole van 22 juli 2021. Schrijf dit alvast in jullie agenda! 

Wij starten vandaag, 3 mei, graag met de kampinschrijvingen.

Jullie kunnen via onderstaand formulier jullie kind(eren) inschrijven. Hierbij vullen jullie alle velden in, er is ook plaats voorzien voor eventuele opmerkingen. Vergeet zeker niet door te geven of foto’s van jullie kind(eren) al dan niet gepubliceerd mogen worden op onze Facebook- en Instagrampagina of USB-stick.

Het kamp kost 140 euro all-in per persoon. Jullie mogen het verschuldigde bedrag overschrijven op de Chiro-rekening BE77 7373 1205 8642, met de naam van uw kind(eren) in de mededeling. Inschrijvingen zijn pas volledig bij het ontvangen van de overschrijving en dit ten laatste op 5 juli.

Enkel bij annulatie met een gegronde reden (familie, ziekte) wordt het volledige bedrag terugbetaald. Bij ongegronde reden (geen zin meer, andere vakantieplannen,...) wordt slechts de helft van het bedrag terugbetaald.

Indien er zaken zouden wijzigen in de medische fiche van jullie kind(eren) of er nog geen medische fiche is, laat dit dan zeker weten!

Uiteraard volgen wij de instructies van Chiro Nationaal én de overheid nauw op. Van zodra we weten hoe het kamp er concreet zal uitzien (met of zonder bubbels), brengen we jullie op de hoogte! In juli kunnen jullie dan het kampboekje met alle informatie en afspraken voor het groot kamp in jullie brievenbus verwachten. De Keti’s en Aspi’s zullen ook binnenkort een herinneringsmail ontvangen met de datum van de fietsencontrole.

Met vragen kan u steeds terecht bij de groepsleiding. Inschrijven kan tot en met maandag 5 juli 2021. 


Beth: 0470 38 41 05

Febe: 0494 75 29 17

Marie: 0492 76 96 79

Veel enthousiaste groetjes

De leidingsploeg

!! ONDERSTAAND FORMULIER IS ENKEL BESCHIKBAAR VIA PC/LAPTOP, NIET OP UW SMARTPHONE