Chiro & Corona

Beste leden en ouders, 

Sinds maart 2020 is het dagelijks leven een beetje aangepast. Ook de werking van jeugdbewegingen werd aangepast naar deze nieuwe manier van leven. Dat we ook dit werkjaar nog rekening zullen moeten houden met verschillende maatregelen weet iedereen. Maar dat wil niet zeggen dat Chiro nu minder leuk is. We werken er met de volledige leidingsloeg aan om van elke zondag een onvergetelijke dag van te maken! 

Wij nemen dus ook onze verantwoordelijkheid om alle maatregelen die in acht moeten genomen worden te respecteren en onze Chirozondagen aanpassen naargelang de omstandigheden. Dit is voor ons vaak ook een evenwichtsoefening, waar we proberen te zoeken naar de beste oplossing. Onze prioriteit is steeds ieders veiligheid, zowel de veiligheid van onze leden, als onze eigen veiligheid. 

Gezien de regels vaak herzien worden en er ook wordt gewerkt met kleurencodes hebben we de pagina “Chiro & Corona” aangemaakt. Hier zal u te allen tijde de laatste info over de huidige maatregelen kunnen vinden. Deze pagina wordt bij elke verandering van de kleurencodes aangepast naar de actuele situatie. 

Wanneer wij de omstandigheden niet veilig genoeg achten voor ieders gezondheid, zal er ook geen Chirowerking worden georganiseerd. Veiligheid is voor ons het allerbelangrijkste in deze tijd en we hopen hier op uw begrip. U zal steeds tijdig gecontacteerd worden mocht dit voorvallen, zowel via mail als via onze Facebookpagina. 

Gelieve de maatregelen vermeld op de pagina “Chiro & Corona" heel goed door te nemen, zo kan de Chiro voor iedereen op een leuke en veilige manier blijven doorgaan. De kalender kan u nog steeds (per kleurcode) vinden via het tabblad "Kalender".

Groeten, 

de leidingsploeg