Chiro & Corona

Beste leden en ouders, 

Sinds maart 2020 is het dagelijks leven een beetje aangepast. Ook de werking van jeugdbewegingen werd aangepast naar deze nieuwe manier van leven. Dat we ook dit werkjaar nog rekening zullen moeten houden met verschillende maatregelen weet iedereen. Maar dat wil niet zeggen dat Chiro nu minder leuk is. We werken er met de volledige leidingsloeg aan om van elke zondag een onvergetelijke dag van te maken!​

Wij nemen dus ook onze verantwoordelijkheid om alle maatregelen die in acht moeten genomen worden te respecteren en onze Chirozondagen aan te passen naargelang de omstandigheden. Dit is voor ons ook een evenwichtsoefening, waar we proberen te zoeken naar de beste oplossing voor iedereen. Onze prioriteit is steeds ieders veiligheid, zowel de veiligheid van onze leden, als onze eigen veiligheid. 

Gezien de regels vaak herzien worden en er ook wordt gewerkt met kleurencodes hebben we de pagina “Chiro & Corona” aangemaakt. Hier zal u te allen tijde de laatste info over de huidige maatregelen kunnen vinden. Deze pagina wordt bij elke verandering van de kleurencodes aangepast naar de actuele situatie. 

Wanneer wij de omstandigheden niet veilig genoeg achten voor ieders gezondheid, zal er ook geen Chirowerking worden georganiseerd. Veiligheid is voor ons het allerbelangrijkste in deze tijd en we hopen hier op uw begrip. U zal steeds tijdig gecontacteerd worden mocht dit voorvallen, zowel via mail als via onze Facebookpagina. 

Gelieve onderstaande maatregelen goed door te nemen, zo kan de Chiro voor iedereen op een leuke en veilige manier blijven doorgaan. 


Update ! Vanaf 27 oktober 2020 zijn de jeugdwerkregels aangepast.

Beste Chirovrienden,

Helaas is er op de recentste veiligheidsraad beslist dat er geen jeugdactiviteiten voor +12 meer mogen doorgaan. Met spijt in ons hart zetten wij de werking voor Rakwi, Tito, Keti en Aspi dus even stop. De desbetreffende leiding denkt alvast na over een online alternatief. 

Wel zullen we vanaf nu elke zondag chiro geven voor de Pagadders en de Speelclub! Deze gaat nog steeds door op ons terrein.  

Verder willen we u vragen dat wanneer uw kind zich niet 100% gezond voelt of wanneer uw kind ziektesymptomen vertoont uw kind niet naar de Chiro te sturen, zelfs wanneer dit op een simpele verkoudheid lijkt. U bent als ouder steeds verantwoordelijk dat u uw kind gezond naar de chiro laat komen, wij vragen ten zeerste hier rekening mee te houden om eventuele besmettingen te voorkomen. Wij stellen verder alles in het werk om de Chirozondagen veilig te laten verlopen volgens de jeugdwerkmaatregelen. 

Op deze pagina vinden jullie de kalender voor Pagadder en Speelclub

BELANGRIJK VOOR OUDERS !! 

Het dragen van een mondmasker is VERPLICHT. Gelieve steeds uw mondmasker te dragen als u uw kind komt brengen en ophalen. Brengen en ophalen kan aan de parking vooraan het terrein. Daar zal er ook afscheid kunnen genomen worden en zal u uw kind terug kunnen ophalen. Het is dit jaar niet de bedoeling dat u tot aan de lokalen komt, gezien het terrein apart opgedeeld is voor de verschillende bubbels. 

We vragen jullie ook dat jullie zoveel mogelijk rekening houden met de regels inzake social distancing. Het is in deze fase uitermate belangrijk om geen groepjes te vormen met andere ouders en zo vlot mogelijk terug te vertrekken, enkel op deze manier kunnen we alles veilig organiseren.

Wij nemen als leidingsploeg ook onze voorzorgen en dragen een mondmasker voor, na en tijdens de werking en zullen na de werking vooraan het terrein staan aan de parking, dan kan u steeds bij ons terecht met vragen. 

Bedankt voor uw begrip. Tot snel ! 

de leidingsploeg