Wijn & Bubbels !

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Vandaag is een dag vol leuk nieuws voor Chiro Lembeke !  

We kondigen met veel plezier aan dat we de handen (of beter gezegd, ellebogen, in deze Corona-tijden ) in elkaar slaan met FC Lembeke en samen met de hulp van restaurant De Boshoeve onze actie ‘Wijn & Bubbels’ van start laten gaan.

De recente beslissing van onze Oost-Vlaamse gouverneur zorgde ervoor dat we last minute onze Spaghetti à La Casa moesten aflassen, maar we lieten de moed niet zakken. Onder het motto #samensterk hopen we samen via deze manier toch onze kas een beetje te kunnen spijzen. 

In ons Wijn & Bubbels aanbod zit een selectie van een heerlijke witte, rosé en rode wijn en een fles sprankelende bubbels. Stel zelf je cadeaupakket samen en krijg een gratis cadeauverpakking erbovenop! 

Je kan onze verenigingen steunen door een flesje, of meerdere flesjes, te kopen. Bestellen kan via: 

➡️ Onze Wijn & Bubbels pagina op deze site 

➡️ De QR scannen op de flyer

➡️ bij iedereen van onze leidingploeg 

We willen graag nogmaals FC Lembeke en restaurant De Boshoeve bedanken voor de samenwerking, het is leuk om in de tijden samen én veilig nog iets te kunnen organiseren. 

We komen dus zeker nog terug met onze Spaghetti à La Casa, al zal dit wel in het nieuwe jaar zijn. Alvast iets om naar uit te kijken dus!

Maar voor nu… Santé !