Werken fietspad Nieuwstraat

De voorbije maanden zijn Eandis en De Watergroep aan het werk geweest om de nutsleidingen te vernieuwen in de Nieuwstraat, tussen het kruispunt met Aveschoot en het kruispunt met het fietspad op de spoorwegbedding. Vanaf 16 januari tot en met 1 april 2017 zal aannemer De Witte bvba uit Maldegem de eigenlijke wegenwerken uitvoeren voor de aanleg van het fietspad.

Omleiding

Tijdens de werken zal de volledige werkzone (tussen Aveschoot en fietspad spoorwegbedding) afgesloten worden voor alle verkeer. Er wordt een omleiding voorzien via Aveschoot - Lembeke-Dorp - Vaartstraat - Vrombautstraat. De periode van de werken is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden.

De chiro is met de auto niet te bereiken. Sinds kort ligt ook onze oprit volledig open waardoor het voor fietsers ook moeizamer wordt. Jullie kunnen vanaf nu de chiro gemakkelijk bereiken via de Dreef (Aveschoot). Daar zal iemand van de leiding de kinderen opvangen en begeleiden tot het speelterrein. Ook fietsers kunnen langs daar of langs het fietspad (richting Vrombautstraat - Chiro) onze lokalen bereiken. 

Wij hopen zo tegemoet te komen aan de iets moeilijkere bereikbaarheid van ons terrein. 
Laat dit u niet tegenhouden om op zondag te komen spelen. 

 

Met liefs
De leiding