We gaan op kamp!

Beste Chirovrienden

De kogel is door de kerk! We mogen op kamp en hebben na een digitale vergadering onder de leidingsploeg beslist deze kans ook te grijpen. Natuurlijk zullen er een aantal maatregelen moeten genomen worden, zo moet het kamp onderverdeeld worden in bubbels van maximum 50 personen. Wij nemen sowieso de nodige voorzorgmaatregelen, maar de beslissing om jullie kind(eren) al dan niet in te schrijven, ligt in jullie handen. Er is namelijk helaas geen nulrisico op besmetting.

Het pagadderkamp kan dus gewoon doorgaan zoals gepland van 13 tot 18 juli met enkel de pagadders, hun leiding en de koks. Uiteraard worden hierbij extra hygiënemaatregelen genomen zodat het veilig is voor iedereen. Hierover wordt nog een digitaal infomoment georganiseerd door de pagadderleiding zelf, zodat iedereen goed geïnformeerd op kamp kan vertrekken.

Voor het groot kamp in augustus, verandert er wel heel wat. Iedereen kan tegelijk op kamp, maar zal onderverdeeld worden in groepen van 50 personen. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen en wij doen ons best om het kamp toch zo leuk mogelijk te maken voor iedereen. Het is mogelijk dat het kamp een dag later zal starten, maar hierover wordt tijdig gecommuniceerd. Wij zullen op woensdag 27 mei om 20 uur ook hierover een digitaal infomoment organiseren, waarbij iedereen vragen kan stellen over hoe alles in zijn werk zal gaan. Daarna zullen dan ook de inschrijvingen starten. Deze zullen op donderdag 4 juni afgerond worden, zodat wij tijdig onze bubbels kunnen verdelen en het kamp dus verder kunnen uitwerken. Gelieve dus nog even te wachten met al jullie vragen op ons af te vuren.

Wij hopen alleszins dat het een fantastisch kamp wordt om nooit te vergeten!

Wij hopen op jullie begrip

Tot snel

Vele groetjes

Leiding Chiro Lembeke