Schijt je rijk en Sneukelwandeling

Beste Chirovrienden

Chiro Lembeke heet jullie van harte welkom op de 1ste editie van KOEkomerin schijt je rijk en onze jaarlijkse sneukelwandeling!

🗓 Wanneer? Zaterdag 22 april 2023

  • KOEkomerin schijt je rijk: vanaf 14 uur
  • Sneukelwandeling: vertrek tussen 18 uur en 19 uur

📍Waar? Veld Koekoekstraat aan het fietspad


🐄KOEkomerin Schijt je rijk🐄

Jullie kunnen via overschrijving (vóór vrijdag 21 april) of ter plaatse lotje(s) kopen. Eén lotje kost € 4, twee lotjes kosten € 8 enz. Iedereen mag er meerdere kopen. Via BE77 7373 1205 8642 kan je het juiste bedrag overschrijven naar Chiro Lembeke, met vermelding KOEkomerin, naam en het aantal lotjes.

Bij het begin van het evenement (bij de inschrijvingsstand) kunnen jullie de lotjes inruilen voor een vakje op de weide. First come, first served! We laten twee koeien grazen op een afgebakende weide en dan is het wachten tot één van de koeien haar behoefte doet op een bepaald vakje. Als deze 💩 toevallig op jouw gekozen vakje valt, win je één van onze mooie prijzen!

Tussendoor zijn jullie welkom in onze bar voor een hapje en een drankje 🥂!  Voor de kinderen voorzien wij randanimatie (springkasteel & volksspelen), zodat we er allen samen een fijne namiddag van kunnen maken! 🌞

📢 Sneukelwandeling 📢

Wees ook allen welkom op onze jaarlijkse sneukelwandeling doorheen het prachtige Lembeke. Tussen 18 uur en 19 uur kunnen jullie vertrekken vanop Schijt je rijk. Nadien kunnen jullie nog genieten van een kampvuur🔥, een hapje en een drankje op Schijt je rijk. We vragen om vóór vrijdag 21 april in te schrijven via chirokomkomerin@gmail.com met vermelding wandeling, naam en het aantal kinderen/volwassenen. Het juiste bedrag kan je overschrijven op BE77 7373 1205 8642. Voor een kind (< 12 jaar) is het € 7 en voor een (jong)volwassene (> 12 jaar) is het € 10. Inschrijven via mail is enkel nodig voor de wandeling, niet voor schijt je rijk.

🍀Goede doel 🍀

Een deel van de opbrengsten van schijt je rijk en de wandeling schenken wij aan KANS (Kinderen Adviseren Na Scheiding, https://kinderenadviserennascheiding.be/). Wij hopen een mooi bedrag te kunnen geven aan deze organisatie!

Chiro Lembeke hoopt jullie massaal te zien op een zonnige dag en we wensen jullie alvast heel veel plezier! 🌞

Tot dan.

Vriendelijke groeten

Leidingsploeg Chiro Komkomerin Lembeke