Paaseierenverkoop 2021

Lieve vrienden van de Chiro

Naar aanleiding van het Coronavirus zal onze jaarlijkse paaseierenverkoop door de straten van Lembeke op 28 maart 2021 niet in deze vorm kunnen doorgaan. Onze paaseieren werden reeds enkele maanden geleden al besteld. Dus focussen we op online bestellingen en een afhaalsysteem.

Hoe kan u bestellen?

Door een mailtje te sturen naar chirokomkomerin@gmail.com kan u er bestellen. De betaling van de paaseieren gebeurt per overschrijving, overgeschreven = besteld. Bestellen kan tot donderdag 25 maart, mogen wij u vragen ook het bedrag over te schrijven voor deze dag op het rekeningnummer van Chiro Lembeke: BE77 7373 1205 8642 met de vermelding: Paaseierenverkoop 2021 + Naam (eventueel voornaam). 

Er is keuze tussen melkchocolade, witte chocolade en fondant chocolade, €3/zakje.

Afhalen:

Zondag 28 maart kan u uw bestelde zakjes paaseieren komen afhalen op de Chiro, Nieuwstraat 9A. Nadat alle bestellingen afgerond zijn zullen wij u op de hoogte brengen van het specifieke uur dat u toegewezen werd om af te halen. Gelieve dit uur te respecteren en enkel dan langs te komen, dit om ieders veiligheid te garanderen en de maatregelen inzake afstand te respecteren.

Indien er nog vragen zijn kan u steeds mailen naar chirokomkomerin@gmail.com

Wij hopen op vele bestellingen!

Vele groeten, de leidingsploeg