Komkomermaaltijd

Jawel, het is opnieuw de tijd van het jaar! Onze kampen zijn reeds een tijdje achter de rug dus het wordt hoog tijd om even terug te blikken naar afgelopen zomer. 
Onze fameuze komkomermaaltijd zal doorgaan op 20 oktober in de zaal van BARToutCourt in Lembeke. Voor een frisse aperitief, overheerlijke spaghetti met verschillende sauzen (waaronder ook een vegetarische) en een uitgebreid dessertbuffet met koffie, vragen we 15 euro voor de volwassenen en 8 euro voor de kinderen (tot 12 jaar). Op dit gezellig samenzijn zullen ook de kampfoto’s getoond worden. Een USB-stick kan aan de prijs van 5 euro aangekocht worden. Om het voor onze koks wat makkelijker te maken, vragen we jullie om in te schrijven vóór zaterdag 13 oktober 2018 door:

  • Een mail te sturen naar chirokomkomerin@gmail.com OF door het strookje van de brief aan iemand van de leiding te bezorgen. 
  • Alsook het juiste bedrag over te schrijven op volgend rekeningnummer: BE77 7373 1205 8642 met de vermelding: Naam + KKM + aantal volwassen + aantal kinderen.

Let op niet overgeschreven is niet ingeschreven! Doe dit zeker op tijd, want de plaatsen zijn beperkt. Vol is vol, ook al is de uiterste inschrijfdatum nog niet bereikt.

Hopelijk zijn jullie er allen bij want wij hebben er zin in!