Het Warmste Ontbijt 2019

ONTBIJTMANDENACTIE VOOR MUSIC FOR LIFE

 -  ZONDAG 8 DECEMBER 2019 - 

Wij zijn trots te mogen aankondigen dat wij als Chiro ons dit jaar engageren voor Den Dries vzw in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel.  

Den Dries vzw begeleidt volwassenen met een verstandelijke en soms ook lichamelijke beperking. Ze zijn er voor alle mogelijke zorgvragen  en bieden ondersteuning in wonen, werken, dagbesteding en vrije tijd. Dit kan zowel thuis, in de eigen woonomgeving van de gebruiker, op één van hun eigen locaties of in diverse woonvormen in de regio Gent – Meetjesland. Ook de familie en omgeving kunnen met hun zorgvragen bij hen terecht.

Hun overtuiging is dat ook mensen met een beperking het recht hebben om hun leven zoveel mogelijk in eigen handen te nemen en daarin zelf keuzes te maken. Alleen zo kan men volwaardig deel uitmaken van de maatschappij en een leven leiden dat waardevol is voor henzelf én voor hun omgeving. Den Dries willen daarin samen een weg afleggen en hen maximale kansen bieden om zelf keuzes te kunnen maken in het wonen, de daginvulling en het sociaal leven.

Den Dries is er voor iedereen en ze bieden zowel zeer intensieve 24/24u ondersteuning, als flexibele (woon)ondersteuning, verschillende vormen van dagbesteding en begeleid werk, of individuele begeleidingsmomenten op afspraak. Hun inspiratiebron is Gentle Teaching: onvoorwaardelijke gelijkwaardigheid en wederzijds respect liggen aan de basis van alles wat we doen. Ze waarderen mensen niet alleen om wat ze doen, maar vooral om wie ze zijn. Den Dries wil een veilige en zorgzame gemeenschap zijn, waar ze werken en leven in wederkerige en gelijkwaardige relaties van mensen mét of zonder beperkingen.

Den Dries is een pluralistische voorziening en ondersteunt op dit moment om en bij de 120 personen met een verstandelijke beperking.

© Den Dries vzw

Meer info over  Den Dries vzw:

HOE KAN JE DIT DOEL STEUNEN? 

Bestel nu je ontbijtpakket bij ons via mail: chirokomkomerin@gmail.com OF bel naar het nummer: +32 494 75 29 17

!! BELANGRIJK ! Vermeld zeker het leveringsadres + aantal manden + tijdzone + telefoonnummer. 

!!  OPGELET ! je bestelling is pas officieel als u hebt overgeschreven naar BE77 7373 1205 8642

--> GEMAILD (+ bevestiging) + BETAALD = BESTELD <--

 PRAKTISCHE INFO 

MANDEN: 

Standaardmand = €20

Romand = €25

Familiemand = €35

    - info over de inhoud van de manden kan u vinden verder in dit bericht of op onze Facebookpagina

TIJDZONES: 

Tijdzone 1: 07u00 - 08u00

Tijdzone 2: 08u00 - 09u00

Tijdzone 3: 09u00 - 10u00

Kies de bij jou best passende ontbijtmand, laat het ons voor eind november weten en wij leveren jouw mand op ZONDAG 8 DECEMBER

!! Bestellen kan tot eind november 

met dank aan: Proxy Delhaize Lembeke & Lotus Bakeries

INFO MANDEN