Feestweekend 50 jaar Chiro Lembeke

Vier samen met ons het 50 jarig bestaan van Chiro Komkomerin Lembeke !! Tot dan !
Bekijk zeker hier ons programma:
 

VRIJDAG

Op vrijdag 22 april zal de oudleiding eens in de bloemetjes gezet worden. We organiseren een feest voor alle oudleiding sinds 1972. Jullie hoeven hier niks voor te doen, de uitnodiging komt tot bij jullie! SAVE THE DATE!
Ontving je nog geen uitnodiging? Stuur ons zeker een berichtje!
 

ZATERDAG

Zaterdagmiddag 23 april om 13u30 verwelkomen we jullie op ons KUBB TOERNOOI. Inschrijven kan via chirokomkomerin@gmail.com met vermelding van groepsnaam en het aantal personen (2-6 personen). Jullie deelname is volledig GRATIS. Daarnaast kunnen jullie genieten van een verfrissend drankje.

 
Voelen jullie verder ook een sprankel in je, maar brandt je innerlijke vuur nog niet hard genoeg, doe dan mee aan onze vurige SNEUKELTOER.
Kom tussen 18u en 19u naar de Chiro (Nieuwstraat 9A) om te vertrekken op deze verrijkende wandeling doorheen het prachtige Lembeke.
Je hoeft hiervoor niet op voorhand in te schrijven. Nadien kan je nog genieten van een kampvuur, een hapje en een drankje! Dit alles kan voor slechts €5 (-12 jaar) of €6 (+12 jaar), betalen kan gewoon als je start.
 

ZONDAG

Chiro Komkomerin Lembeke verwelkomt jullie graag voor onze BRUNCH 50 jaar, allen welkom om te komen smullen op zondag 24 april 2022 van 10u tot 13u in de Nieuwstraat 9A. Volwassene: €20 Kinderen (-12 jaar): €10

Om het wat gemakkelijker te maken om de hoeveelheden te kunnen inschatten, vragen we jullie om in te schrijven ten laatste dinsdag 19 april 2022 door: - Een e-mail te sturen naar chirokomkomerin@gmail.com!! En het juiste bedrag over te schrijven op volgend rekeningnummer: BE77 7373 1205 8642 met de vermelding: Naam + Brunch 50 jaar + aantal volwassen + aantal kinderen. Betaald = definitief ingeschreven.

 
Aansluitend kan u (volledig gratis toegankelijk) in de namiddag genieten van de muziek van Z-Curse Retro Coverband. Met een drankje in de hand en een streepje zon mag u zich verwachten aan een gezellige namiddag. Kinderen kunnen zich volledig laten gaan op ons SPRINGKASTEEL. Plezier verzekerd!
 
Tot dan!
De Leidingsploeg