Een hart onder de riem voor het WZC!

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Als leidingsploeg waren wij al even aan het nadenken over hoe we in deze moeilijke periode een positieve actie konden doen in onze gemeente. Zo kunnen de bewoners en het personeel van het woonzorgcentrum wel wat steun gebruiken.
Om hen een hart onder de riem te steken roepen wij op om massaal vlagjes te maken en op een satéstokje te steken (voorbeeld zie foto). Deze vlagjes zullen worden ingezameld en op zondag 19 april in de vroege ochtend door enkele leiding (enkel huisgenoten uiteraard) rond het rusthuis worden geplant. Natuurlijk heeft deze actie enkel effect als we héél véél vlagjes kunnen maken. Gebruik je creativiteit, schrijf er een mooie boodschap op of maak een tekening. 

  • WAAR: vlagjes kunnen gedeponeerd worden in de groene bak die je kan vinden op volgend adres: Aveschoot 40, 9971 Lembeke. Let op: het is niet de bedoeling met de auto te komen gezien dit geen essentiële verplaatsing is. Je kan vlagjes droppen tijdens een wandeling of fietstochtje. Kom je iemand tegen bij het afleveren van de vlagjes? Houd dan afstand! Gelieve ook de reeds achtergelaten vlagjes niet aan te raken.
  • WANNEER: de bak staat vanaf vandaag elke dag buiten van 9u tot 20u (bij droog weer), en dit tot en met zaterdag 18 april.
  • HOEVEEL: alle beetjes helpen, je maakt ons blij met 35 vlagjes maar je maakt ons (en de bewoners van het rusthuis) even tevreden met één vlagje.
  • WIE: het zou ontzettend leuk zijn als iedereen een handje toesteekt, van Pagadder, tot Aspi, tot (oud)leiding. Je hoeft zelfs niet in de Chiro te zitten om mee te doen. Iedereen kan helpen!

Zo, jullie kunnen aan de slag! Hopelijk kunnen wij op jullie rekenen om massaal vlagjes te maken. 

Vele groetjes,
De leidingsploeg