Afgelasting activiteiten

Beste Chirovrienden

Op basis van de meest recente overheidsmaatregelen worden alle Chiro-activiteiten al zeker afgelast tot 18 mei. Ook daarna is de kans groot dat de maatregelen nog verlengd worden. Net als jullie vinden wij dat ook super jammer, maar het is een zeer logische beslissing waar wij volledig achter staan. Het is noodzakelijk om ieders veiligheid te garanderen.

Over de zomerkampen is nog geen beslissing gevallen. Deze wordt verwacht tegen eind mei. Uiteraard willen wij graag duidelijkheid, maar een drastische beslissing die te vroeg wordt genomen speelt hoe dan ook in ons nadeel. Het is dus nog even afwachten. Wij hopen net als jullie dat we deze zomer zonder zorgen op kamp kunnen vertrekken. Onze voorbereidingen liggen dan ook niet stil. De leiding vergadert via videochat en steekt zo alvast superleuke activiteiten voor jullie in elkaar, in de hoop dat we die deze zomer zorgeloos samen kunnen spelen.

Wij zullen jullie natuurlijk ook op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen omtrent het hervatten van de Chiro-activiteiten.

Vele groetjes en hopelijk tot snel!

De leiding