KAMPEN

De jongste afdeling (Pagadders) gaat apart op kamp, nl. van 11 tot en met 11 juli 2021 naar Sint-Niklaas. Inschrijven zal gebeuren aan de hand van een infoavond of een huisbezoek. Voor vragen kan u steeds terecht op de chiro of bij de pagadderleiding. Meer info volgt. Inschrijven voor het pagadderkamp zal mogelijk zijn vanaf eind april 2022. 

De oudste afdelingen (Speelclub tot Aspi) gaan gezamenlijk op kamp. In 2022 zakken we af naar het mooie Wezemaal om er een fantastische 11 dagen van de maken. Het kamp vindt plaats van 31 juli tot en met 10 augustus 2022. De Keti's en Aspi's vertrekken reeds op 30 juli. Zij gaan met de fiets. Alle valiezen worden ingeladen op ... juli. Voor inschrijvingen voor het groot kamp kan u terecht op de chiro zelf op een aantal specifiek vermelde dagen, zie het tabblad "Groot kamp 2022" voor alle info. Om onze aandacht ten volle op de kampvoorbereidingen te kunnen richten zullen wij dus voor het kamp géén huisbezoeken meer doen en zal er wegens dalend succes geen inschrijvingsavond meer georganiseerd worden. Ouders wiens kind mee wil op kamp zijn verplicht op één van onderstaande data na de Chiro naar de inschrijvingsstand te komen om hun kind in te schrijven voor het fantastische groot kamp. Meer info volgt. Inschrijven voor het groot kamp zal mogelijk zijn vanaf begin mei 2022. 

Let op: deze nieuwe regeling geldt enkel voor het groot kamp. De pagaddertjes mogen zich wel aan een huisbezoek van hun leiding verwachten.